Cookslow.nl is dé website met informatie over slowcookers. Op deze website vind je alle kennis die je nodig hebt om een slowcooker te kopen die bij je past. Met behulp van deze website ben je beter in staat om een keuze te maken uit het grote aanbod van slowcookers. Wij kiezen de beste slowcookers zodat je niet lang hoeft te zoeken naar de slowcooker dat je wilt kopen. Op Cookslow.nl zijn alle aanbevolen producten te vinden.

Producten

Bezoekers van de website kunnen eenvoudig een product bestellen. Op dit moment verkopen we zelf geen producten. Mogelijk dat dit in de toekomst verandert. Vooralsnog houden we het bij het tonen van de aanbevolen producten van anderen. Voor de producten die je via deze website aanschaft ontvangen wij een kleine vergoeding. Deze vergoeding gebruiken we om de website te verbeteren.

Waarom ons vertrouwen?

Voor deze website hebben we onze eigen ervaring met slowcookers als basis gebruikt maar ook hebben we advies ingewonnen bij de beste slow-cooker experts. Als onderdeel van onze informatievoorziening naar jou als gebruiker delen we de reviews van gerenommeerde magazines zodat jij op de hoogte bent van alles wat je wilt weten of het specifieke model. Zo hebben we informatie geplukt uit Engelstalige reviews van America’s Test Kitchen en Consumer Reports.

Nick Berends, degene die de meeste teksten op deze website heeft geschreven, heeft al meer dan tien jaar ervaring met slowcookers. Als eigenaar van drie slowcookers, waarvan er eentje jammer genoeg niet meer goed werkt, weet hij als geen ander wat jij als consument van een slowcooker verlangt.