Sorteer op:
Toon:
 • Solis 820

  0 van 5
  (0)

  In steeds meer keukens verschijnt de slow cooker. En terecht, want het is een ideale manier om de heerlijkste maaltijden te bereiden. Je kunt in een slowcooker direct alle benodigde ingrediënten doen. Heerlijk gekruid vlees, groenten en andere benodigdheden voor bij voorbeeld een heerlijke stoofpot. Vervolgens doe je het deksel op de pan, stelt de Solis 820 in en je slowcooker doet de rest. Natuurlijk moet je wel even geduld hebben, het apparaat draagt zijn naam niet voor niets. Hoewel je er maar weinig tijd aan hoeft te besteden heeft de slowcooker veel tijd nodig voor het klaarmaken van de gerechten. Maar dat geduld wordt ruimschoots beloond met een overheerlijke maaltijd.

  Inhoud (l) : 3
  Breedte (mm) : 25
  Hoogte (mm) : 24
  Diepte (mm) : 25
  Gewicht (kg) : 4,6
  Kleur : Zwart
  Materiaal schaal : Aardewerk
  Programmeerbaar : Nee
  Standen : 2
  Timer : Nee
  Vermogen (watt) : 185
  Warmhoudfunctie : Ja
  Vaatwasserbestendig : Ja
  Handvat hittebestendig : Ja
  Anti-aanbaklaag : Nee
  Deksel (doorzichtig) : Ja

Solis is één van de bekende producenten dat producten maakt voor in de keuken. Het is niet zo bekend als Tefal maar bij veel Nederlanders klinkt het merk bekend in de oren. Het bedrijf is in 1908 opgericht in Zwitserland door Dr. W. Schaufelberger en was in eerste instantie gevestigd in Zürich. Halverwege de Tweede Wereldoorlog, waarin Zwitserland neutraal was, verhuisde het bedrijf naar Tessin.

Het assortiment van Solis

Het assortiment van Solis bevat ondertussen zo ongeveer alles wat je in de keuken nodig hebt. Van design sapcentrifuges, koffiezetapparaten en alles om te toasten en te grillen. Maar Solis levert bij voorbeeld ook elektrische kachels en ventilatieapparatuur. Ook aan beauty en wellness wordt gedacht door Solis, want het assortiment bevat ook haardrogers, stijltangen en diverse massage apparaten.

Solis slowcooker

Met een groot assortiment keukenapparaten zoals dat van Solis kan er natuurlijk geen slowcooker ontbreken. Het bedrijf heeft voor bijna ieder doel in de keuken een handig product ontwikkeld. De mogelijkheden van de Solis slowcookers variëren per model maar in de regel zijn alle cookers uitgerust met een schaal die uitneembaar is, meer dan twee standen en makkelijk schoongemaakt kan worden.

Kies je voor kwaliteit dan kies je voor Solis

Solis staat voor topkwaliteit. De producten zijn misschien niet het goedkoopste alternatief, maar je weet wel zeker dat je kwaliteit in handen hebt. Doordat Solis altijd gaat voor het maken van kwalitatief hoogwaardige producten, heeft het bedrijf zich inmiddels al bijna 100 jaar weten te handhaven. Dat terwijl de markt steeds blijft veranderen en mensen steeds weer behoefte hebben aan nieuwe innovaties. Solis blijft de ontwikkelingen op de voet volgen en zorgt ervoor steeds weer met wat nieuws te komen.

Internationale expansie

In 1959 slaat Solis zijn vleugels uit en wordt een internationaal bedrijf. Een belangrijke mijlpaal wordt bereikt in 1985 wanneer Solis het eerste volautomatische espresso apparaat op de markt brengt voor particulier gebruik. Sinds 2002 heeft Solis een eigen vertegenwoordiging in Nederland. Tien jaar later wordt ook een magazijn in Nederland geopend om de klanten in ons land sneller te kunnen bedienen. Inmiddels zijn een groot aantal producten van Solis ruim verkrijgbaar en op voorraad bij vele grote retailers in Nederland. Je kunt hierdoor op ieder moment van de dag een Solis apparaat bestellen en de volgende dag in huis hebben. Dat is wel zo fijn als je je oog het laten vallen op een Solis slowcooker en deze het liefst zo snel mogelijk wilt gebruiken.