Sorteer op:
Toon:
 • De slow cooker van Gusta met een inhoud van 3,5 liter wordt alom geroemd om het eenvoudige design. Want een goed werkend apparaat is natuurlijk belangrijker. Een slow cooker is het ideale hulpje in de keuken. In een tijd waarin in veel huishoudens beide partners buiten de deur werken en er weinig tijd is voor het bereiden van de avondmaaltijd is deze slow cooker ideaal. Terwijl jij je tijd aan andere zaken kunt besteden, wordt er ondertussen in de Gusta slow cooker een heerlijke gezonde maaltijd bereid.

  Inhoud (l) : 3,5
  Breedte (mm) : 22
  Hoogte (mm) : 30
  Diepte (mm) : 30
  Gewicht (kg) : 4,6
  Kleur : Zwart
  Materiaal schaal : Aardewerk
  Programmeerbaar : Nee
  Standen : 2
  Timer : Nee
  Vermogen (watt) : 210
  Warmhoudfunctie : Ja
  Vaatwasserbestendig : Ja
  Handvat hittebestendig : Nee
  Anti-aanbaklaag : Standaard
  Deksel (doorzichtig) : Nee

Gusta heeft als slogan “Gusta Celebrates The Day”, oftewel Gusta viert de dag. Gusta is een Spaans – Nederlands bedrijf dat recent is opgericht. Dat het een jong bedrijf betreft betekent niet dat de producten van Gusta onder doen voor de producten van de gevestigde orde. Gusta wil producten ontwikkelen die het de mensen makkelijk maken. Door de week moeten mensen werken en daarom is het dan fijn om keukenapparaten te hebben die je werk uit handen nemen. En in het weekend wil je graag tijd besteden aan je gezin, je hobby’s of vrienden. Dus ook dan is er reden genoeg om niet uren in de keuken te staan of je met andere huishoudelijke zaken bezig te houden. Gusta wil er graag een bijdrage aan leveren om je van het leven te laten genieten.

Alles voor in de keuken

Bij Gusta vind je alles voor in de keuken. Gusta biedt een uitgebreide collectie pannen in alle soorten en maten. Als het op koken aankomt dan zal het niet lang duren voordat Gusta écht alles voor keuken maakt en aan consumenten levert. Gusta levert een breed assortiment keukenapparatuur, variërend van een modern vormgegeven sapcentrifuge tot een handige set keukenraspen. Alle apparaten die je in de keuken nodig hebt vind je bij Gusta. Gusta levert daarnaast een mooie collectie glasservies afkomstig uit Scandinavië. Geef je dinertafel extra charme met deze speciaal ontworpen glazen voor ieder moment van de dag.

Gusta slowcookers

Zoals je waarschijnlijk al verwacht met een vermelding op deze website brengt Gusta ook slowcookers op de markt. Op dit moment is het aanbod nog niet groot maar mogelijk verandert dit in de toekomst. Gusta heeft inmiddels een ruim assortiment huishoudelijke apparaten waaronder de slowcooker met 3.5 liter. Per model verschilt echter welke functies je precies kunt gebruiken. Zo beschikken de meeste modellen over meerdere standen waaronder een warmhoudfunctie, een schaal die je uit het apparaat kunt halen en een indicatie als de kooktijd voorbij is.

Heerlijk buiten eten

Zodra de warme zomer weer aanbreekt willen mensen buiten eten. En daar hoort natuurlijk ook de barbecue bij. Gusta heeft een aparte selectie barbecues en allerlei handige hulpmiddelen om het buiten bereiden van vlees en vis tot een feest te maken. Zo biedt Gusta dus alles wat je nodig hebt om te genieten van ieder moment van de dag. En dan zijn we weer terug bij de slogan van het bedrijf: Gusta Celebrates The Day.