Sorteer op:
Toon:
 • De slowcooker verschijnt in steeds meer keukens de laatste jaren. Maar toch is dit apparaat niet nieuw. De eerste slowcookers werden al in de jaren 70 van de vorige eeuw in de Verenigde Staten gebruikt. Het gebruik van slowcookers raakte in de daarop volgende decennia in onbruik. Het snelle koken kwam in de mode en daar paste de slowcooker natuurlijk niet bij. De magnetron is bijvoorbeeld één van de tegenhangers van de slowcooker waarbij vooral de snelheid het belangrijkste voordeel oplevert. Maar tijden veranderen en het goede komt altijd weer terug. Steeds meer mensen willen niet alleen lekker maar ook gezond eten. En door je eten in een slowcooker te bereiden kan het allebei. Het duurt wat langer maar je hoeft er zelf maar weinig voor te doen om de lekkerste maaltijden iedere avond op je bord te laten verschijnen.

  Inhoud (l) : 5,5
  Breedte (mm) : 35
  Hoogte (mm) : 28
  Diepte (mm) : 35
  Gewicht (kg) : 6,1
  Kleur : Zilver
  Materiaal schaal : Aardewerk
  Programmeerbaar : Nee
  Standen : 2
  Timer : Nee
  Vermogen (watt) : 280
  Warmhoudfunctie : Ja
  Vaatwasserbestendig : Nee
  Handvat hittebestendig : Ja
  Anti-aanbaklaag : Ja
  Deksel (doorzichtig) : Ja

Bartscher is een van oorsprong Duits bedrijf dat keukenapparatuur levert. Zij leveren niet alleen apparaten die bij jou en mij in de keuken staan, maar ook aan bedrijven. Bartscher is vooral groot geworden door de inrichting van professionele keukens. Denk hierbij aan de keuken van een restaurant of hotel, maar ook aan keukens in ziekenhuizen, verpleegtehuizen, kostscholen en universiteiten. Maar ook voor het opleiden van koks worden keukens ingericht. Dit zijn keukens waar soms wel tien of twintig personen tegelijk moeten kunnen koken en dat vereist natuurlijk speciale aandacht.

Bartscher in de keuken

Voor de keuken bij ons consumenten thuis levert Bartscher een breed scala aan apparaten die het leven in de keuken makkelijker en daardoor leuker moeten maken. Voor al je benodigdheden in de keuken heeft Barscher een apparaat ontwikkeld. Het heeft hierdoor veel gelijkenissen met concurrenten zoals Gusta, Russel Hobbs en Tefal. Zo ongeveer ieder apparaat dat je in de keuken nodig zou kunnen hebben vind je terug in het assortiment van Bartscher. Of het nu een blender, friteuse of heteluchtoven is, Bartscher heeft het in het assortiment. De producten zijn over het algemeen aangenaam geprijsd om ze voor een breed publiek aantrekkelijk te maken.

Bartscher slowcooker

Voor een keukenapparatuur gigant zoals Bartscher is het ondenkbaar om geen slowcooker in het assortiment te hebben. Voor vrijwel elk doel heeft het bedrijf immers een handig apparaat dat aansluit bij de wensen van de gebruiker. De mogelijkheden van de Bartscher slowcooker verschillen per model maar over het algemeen beschikken alle cookers over meerdere standen, een uitneembare schaal en een indicatie dat de kooktijd verstreken is.

Duurzaam materiaal

Alle artikelen van Bartscher worden gemaakt van duurzame materialen. Dit is belangrijk als je kiest voor een apparaat dat minimaal enkele jaren mee moet gaan. Duitse degelijkheid gaat ook hier op. Van oudsher zijn de Duitsers immers goed bezig als het gaat om duurzame producten die een lange tijd meegaan. Je weet dus zeker dat je iets goeds in handen krijgt als je je keuze op Bartscher laat vallen. De artikelen van dit bedrijf zijn ook in Nederland ruimschoots verkrijgbaar en daarom ook hier erg populair in menige keuken.